dijous, 14 de juny del 2007

No podia evitar fer-ne un post...


Ara fà 4 anys, tots ens vem sorprendre amb uns resultats electorals que no ens esperàvem (una mica com ara que també ens hem sorprès, però no ben bé igual).

Aquesta fotografia és la nit electoral de fa 4 anys al carrer Ciutat...

Tot plegat és per recordar com passa el temps i com les coses van canviant. I és que aquest post no és per ningú més que per l'Elsa, la nostra Elsa, la de sempre, la de tota la vida, la que em cantava l'Internacional quan jò encara era al bressol, la que ara encara em fa humitejar els ulls quan en algún petit discurs em fa l'ullet amb alguna petita referència als vells temps o fins i tot als que corren ara... Aquella nit encara no sabia que seria la nova Regidora d'Horta-Guinardó. Però tots, a banda de l'emoció i el pet que portàvem a sobre, sabíem en algun raconet de nosaltres, que fós quin fós el seu paper dins del govern municipal, l'Elsa marcaria un nou tarannà en la forma de fer política en aquesta ciutat. Desde d'aquella nit, hi han hagut molts canvis, han passat moltes coses, coses bones i coses dolentes... Però aquell petit sentiment s'ha confirmat. L'Elsa és especial, en la seva forma de fer les coses, apropant-se a la gent, amb humiltat i molta humanitat; s'ha de dir ben clar que l'Elsa ha fet una magnífica feina al capdavant d'aquest districte.

Ara, aquell sentiment em torna a dir que l'Elsa tornarà a generar un canvi, ja no a Horta-Guinardó, on aquest canvi ja fa 4 anys que dura -i en durarà 4 més-, sino que ara també en les responsabilitats de Dona i Joventut, on de ben segur sabrà involucrar activament a la Dona i als Joves en el dia a dia de la nostra gran ciutat. Així doncs, espero que d'aquí 4 anys tinguem una Barcelona ja no més sostenible i més humana (que també), però una Barcelona més jove i femenina. I com que no sé si donar-te les gràces o felicitar-te, faig les dues coses. GRÀCIES I MOLTES FELICITATS!

2 comentaris:

Pere Nieto ha dit...

Molt bé, aquests escrits són molt importants.

Marc ha dit...

Se hace lo que se puede...